Dixon Road - Single Storey Rear Extension

This customer wanted a modest rear extension to add another lounge to the ground floor of their home.

 

We designed a single storey rear extension that was set in from the attached neighbour.

 

To keep as much natural light as possible we opted for a vaulted roof with Velux windows and two large windows along the rear elevation. . 

 

We incorporated plenty of storage in the rear extension design with storage underneath accessible from the garden and storage under the seating area, as well as a utility cupboard.  

‚Äč

To work within the customer's budget for the build, we used the existing openings for the kitchen window and french doors as access to the new extension.

Book Your Free Design Visit Worth £100 Now

©2023 by Samuel Glade | Landscape Architect | Proudly created with Wix.com

  • Facebook B&W