Brooke Croft - Internal Alterations & Garage Conversion

We worked with our customers at Brooke Croft to design a garage conversion that would give them a larger space for a combined kitchen and living space. 

To make the most of the garage conversion, we decided to remove the existing walls between the study, kitchen and garage.

 

Removing these walls meant that our customer was able to have a large kitchen area with an island towards the front of their property and a seating area at the back.

Brooke Croft After
Brooke Croft Before
Brooke Croft Before
Brooke Croft After
Brooke Croft After
Brooke Croft After
Brooke Croft Plans Existing
Brooke Croft Plans Proposed
Book Your Free Design Visit Worth £100 Now

©2023 by Samuel Glade | Landscape Architect | Proudly created with Wix.com

  • Facebook B&W