Wickersley Road - Single Storey Rear Extension

Our client wanted to create a larger living and kitchen space to the rear of their home.

We suggested a single storey rear extension that stretched the full width of the property,  including the existing two storey side extension.

To allow for as much natural light as possible in the extension, we went for bi-fold doors and Velux. This project also required a portal frame as the customer wanted to completely open the back of the house to the new extension.

All building work in this project was carried out by Askham and Hepplestone.

Before
Before
Before
After
After
After
After
After
After
After
Portal Frame Installation
Portal Frame Installation
Portal Frame Installation
193 Wickersley Road Plans v4-page-001
193 Wickersley Road Plans v4-page-002
Book Your Free Design Visit Worth £100 Now

©2023 by Samuel Glade | Landscape Architect | Proudly created with Wix.com

  • Facebook B&W